Qui som?

Missió de la Fundació Desenvolupament Comunitari

La Fundació Privada Desenvolupament Comunitari (FDC) té com a finalitat principal promoure el desenvolupament humà i social en l’àmbit públic i de les polítiques públiques que hi contribueixen: la democràcia participativa, el desenvolupament comunitari, la resolució participativa de conflictes de convivència en l’espai públic, l’accessibilitat, la inclusió social, el diàleg i les relacions interculturals, la sostenibilitat, les polítiques de no discriminació i de igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Els nostres àmbits d’actuació

Som una entitat d’economia social nascuda el 1993 amb l’objectiu de promoure la innovació, la producció i la gestió del coneixement en l’àmbit de les polítiques públiques.

Els nostres àmbits d’actuació són:

  • Accessibilitat i Inclusió Social
  • Mediació i Gestió de Conflictes
  • Disseny i Dinamització de Processos de Participació Ciutadana.

En cada un d’aquests àmbits la Fundació fa actuacions de tres tipus:

  • Intervenció. Disseny i realització d’accions.
  • Formació. Capacitació de treballadors i treballadores públiques.
  • Consultoria. Avaluació d’espais, edificis, serveis i actuacions. Anàlisis de situacions. Orientació de l’actuació i de la millora.

La Fundació també promou i participa en projectes de Cooperació Internacional amb temàtica d’alguns dels seus àmbits d’actuació.

La Fundació Privada Desenvolupament Comunitari (FDC) està inscrita al registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb el número 2301 i el seu NIF és G64373608.

Genisa Prats San Román

Vinculada a la Fundació des de fa 23 anys. 

Actual Presidenta del Patronat. 

Llicenciada en Ciències de l’Educació (UAB). Postgrau en pedagogia social. Formació en mediació comunitària i intercultural.

Àmbits d’especialitat:  mediació, acció comunitària, diversitat cultural i funcional.

.

Emili Grande Cabezas

Vinculat a la FDC des de 2016.

Actual secretari del Patronat.

Psicòleg (Universitat de Barcelona). Expert en Desenvolupament d’Organitzacions (Universidad de Valladolid) 35 anys d’experiència en el sector de la discapacitat,  Col·laborador de DINCAT  i de l’Associació Empresarial d’Economia Social.

Àmbit d’especialitat: Formació en temes de Qualitat, Gestió, Drets i Ètica. Consultoria en sistemes de Gestió i Processos, Planificació Estratègica i Planificació Centrada en la Persona. Desenvolupament de projectes i recerca en Diversitat funcional

Àngel Miret i Serra

Vinculat a la Fundació des de l’any 2020.

Actual Tresorer del Patronat.

Advocat. 

Ha ocupat diferents càrrecs a la Generalitat de Catalunya  (Secretari General d’Administració i Funció Pública, Director General de Funció Pública, Secretari General d’Immigració, Coordinador del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades), també a l’Ajuntament de Barcelona (Gerent de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports) i a l’Administració de Justícia (Administrador Judicial de l’Audiència Nacional).

Ha estat professor associat de la Universitat Pompeu Fabra durant 17 anys, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat Abat Oliva. 

Autor de diferents publicacions i articles en l’àmbit de la immigració, la protecció internacional i la pobresa, i realitzador del programa  “Un món sense fronteres ” a Ràdio Estel.

Forma part de diferents entitats, com Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Cristianisme Segle XXI, Iniciatives Solidàries i Ciutat Nova.

Àmbit d’especialitat: Immigració, organització i direcció d’equips. Comunicació en l’àmbit social.

Eulàlia Gener Llompart

Ha col·laborat amb la Fundació en varis projectes i, des
de 2023, n’és membre del Patronat.

Llicenciada en Sociologia, postgrau en Resolució de
Conflictes i màster en Psico-Pedagogia.
Amb més de 10 anys d’experiència en suport a
persones amb diferents tipus de discapacitat.

Àmbit d’especialitat: Anàlisi social, intervenció
Comunitària, Accessibilitat i Drets de les persones amb
discapacitat.

Contacta amb nosaltres

Si ens vols fer algun comentari o suggeriment, si tens preguntes o dubtes, si ens vols propossar una col·laboració o demanar un pressupost, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et respondrem tan aviat com sigui possible. 

Direcció

Carrer Pere Vergés, 1, 08020, Barcelona.

Telèfon

 932680477 

Email

info@fdc.cat

Xarxes socials

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad